Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

A Pana-para

2017. augusztus 18. - athtleticgugara

Mit ne mondjak, az elég parás volt a tegnapi, EL főtábláért menő meccs. Mintegy 60 percig. Aztán jött az ember, aki idén olybá tűnik - mint évek óta rendesen - ismét bejelentkezik az Európa Liga gólkirályi címéért!

roka.jpg

Nincs mit szépíteni a dolgon, Williams beállásáig nem nagyon volt elképzelés a csapat játékában, talán Raúl Garcia volt, aki megint úgy küzdött, mint aki igazából a csoportkörbe akar jutni. (De valljuk meg RG akaratára, lelkesedésére sosem volt igazán panasz. Ezért is lehetett Cholo egyik kedvence.)

Egyáltalán nem látszott mit szeretne játszatni Kuko. Mindkét kapott gólunkat egyéni hiba után kaptuk az elsőnél jobbhátvéd, a másodiknál a bal hibázott.

Őszintén. Hányan gondoltatok jó szívvel a jövő pénteki csoportkör sorsolásra?

Én egyáltalán nem. De aztán jött Williams és teljesen megváltoztatta a meccs képét. A Pana látványosan fáradni kezdett, és frenetikus csatárpáros, az fiatal párduc meg az öreg róka szépen elkezdte a szögeket verni az athéniak koporsójába. Sőt egy sújtásra még De Marcos is bejelentkezett Balenziaga remek keresztlabdájából. (Lám-lám, mindkét szélső hátvédünk jóvátette hibáját.)

Nyugodtan várhatjuk a visszavágót, nem tűnt meggyőzőnek a Panathinaikos, csak amíg hagytuk őket játszani. És lesz addig egy "edzőmeccs": vasárnap indul számunkra a Liga, 18.15-kor hazai környezetben a Getafe ellenében.

 És akkor egy személyes, belvárosi képeslap.

Szerdán kapok egy emailt, bizonyos Silvia Garcia Bagliettótól - a facebookon és Ricsin keresztül jutott el hozzám - hogy ők megnéznék a Magyar Oroszlánok kocsmáját. (Bilbaóban hagyománya van annak, hogy egy-egy szurkolói csoportnak van törzshelye, általában látványosan feldíszítve.) Írtam neki, hogy a Zöld Gyémánt azért elég unalmas nélkülünk, de ha bármivel segítségükre lehetek, keressenek meg a könyvesboltban a Deák térnél.   Délután fel is bukkant Silvia (középen, fekete mezben) és mezes forma, majd ahogy beinvitáltam őket a boltba, előkerült a teljes család a karonülőtől a nagypapáig. Kellett énekelnünk egyet és vettek egy San Mames könyvet is!

img_4218.JPG

Varázslatos dolog Athletic-szurkolónak lenni!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr4412759324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása