Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Kuko legnagyobb meccse

2018. április 10. - athtleticgugara

Tegnap az Athletic irgalmatlanul elkapta a Villarealt idegenben. Kuko Ziganda első igazán jó meccse volt ez, így április 9-én, a 31. fordulóban. 
athletic-bilbao-liga-2018-villarreal-imagen-mejor.jpg

Mindenesetre jobb később, mint soha - puffogtatandó a közhelyeket, ha már kihagytam a Sárga Tengeralattjáró elsüllyesztését. Bilbaóban most megint lelkes mindenki, hogy oda lehet még érni a 7. helyre, ami Európa Liga indulást jelenthetne, mivel a kupadöntőt a Barca és a Sevilla játssza. (Persze ahhoz  a Barca győzelme is szükséges, de jövő szombat éjjel okosabbak leszünk ez ügyben.)

Végre kijött a lépés a csapatnak, a bajnokságban idén még nem arattunk bravúrt. A Villareal pontatlan volt és nem valami lelkes. Kapusuknak sokat köszönhetnek; a három gól mellet tízszer védett bravúrral, Raúl Garciát akár az őrületbe is kergethette volna, mivel a heftis vagy hatszor került gólhelyzetbe. 

Gólszerzőink átlagéletkora mindössze 23.3 év. És mennyire örülünk mindháromnak! A 21 éves Córdoba első felnőtt gólját lőtte végre! Inaki ebben a szezonban már 9-nél jár! És góllal tért vissza hosszú-hosszú sérüléséből Bart Simpsonunk, az örök tehetség Iker Muniain, aki idén lesz 25! 

Végre jutott valami csemege ez évben! 

Ami még érdekes, fontos lehet. Hallhattátok, hogy Thomas Tuchel, akit sokáig emlehettek az Athletic következő edzőjeként, elment a PSG-hez. Viszont tegnap a lelátón ott ült a párizsiak jelenlegi edzője, Unai Emery. Őt asszem szívesen látnánk a kispadon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr113822934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása