Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Rövidhírek uborkaszenonban

2017. június 21. - athtleticgugara

Tegnap Inaki Williams hatalmas futás után, a 93. percben lezárta a Portugália-Spanyolország U21-es EB-meccset. Saját térfeléről indulva bizonyította, hogy generációjának egyik, ha nem a leggyorsabbja. (Kepa hatalmasakat védve tartotta meccsben a csapatot.)

 

Július 20-án tartják a Liga 2017-18-as szezonjának sorsolását. Vagyis mire az EL-selejtezők kezdődnek, tudni fogjuk a bajnokság menetrendjét.

A kicsiktől Villalibre, Cordoba és Nunez az első csapattal kezdi meg a szezonra való felkészülést.

Ager Aketxe súlyos térdsérüléséből felépülve húzóembere lett a Cadiznak. Aketxe jövőre lejáró szerződését meghosszabbítják és szabadsága után ő is csatlakozik a nagycsapathoz. (Nagy szükségünk volna egy ballábas játékosra!) 

Kuko 10-én Svájcba viszi edzőtáborozni a bő keretet. 12-én a Servette, 15-én a Sion, 17-én pedig a Fener lesznek az ellenfelek. 

Inigo Ruiz de Gallareta iránt érdeklődik a Real Sociedad.

A Valenciánál azt mondják, mivel az Athletic szerződést kötött az előző szezont Dortmundban töltő Mikel Merinóval, ők már fölöslegesen licitálnak érte.

A pamplonai tehetséget Berenguert megpróbálja a klub a Lezamába csábítani.

Gorka Iraizoz a története során először első osztályba feljutó Girona első erősítése.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2612610579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása