Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Szezonvége március közepén

2018. március 16. - athtleticgugara

Valljuk be őszintén, számunkra itt a szezon vége. Kizúgtunk az Európa Ligából, a kupából rég kiestünk, a Ligában akkor is bent maradunk, ha innentől csak döntetleneket játszunk.

adu_4.jpg

Fájdalmas, de a tegnap esti San Mamés-beli vereség a klub történetének 100. UEFA/EL meccsén abszolút jól mutatta milyen szezon futtat Kuko Ziganda a csapattal. Megint ballábas szélső nélkül álltunk föl, - igen, Balenziaga visszasérült a Marseille-i odavágón, Saborit meg úgy tűnik nem elég jó Zigandának - megint egy nem teljesen 100%-os állapotú játékossal - most Rico sérült rá és nem bírta végig - ráadásul Raúl Garcia nélkül. Ez az OM még egy jó eduzőnek is kemény falat lett volna, hát még egy ilyen dilettánsnak.

Nem meglepő, és a csapat lelkiállapotát igazolja, hogy az EL reménybeli gólkirályát második sárga miatt, már a 76 percben zuhanyozni küldte a játékvezető. És Kuko nyomorultságának bizonyítéka az is, hogy Yeray-t is le kellett cserélni az első félidő végén.

Most mi maradt még idénre, komolyan? Ahogy a bilbaói fórumokban írják, négy rosszabb csapat van nálunk és 15 ponttal előzzük a legjobb kiesőt. Vagyis, ha gyűjtünk még 15 pontot nem eshetünk ki. A legutóbbi közös meccsnézésen úgy okoskodtunk, ha a hátralévő hónapok mindegyikében nyerünk egy meccset - a márciusi már megvolt a Leganésszel - akkor minden jó. De ne legyen igazunk, Kuko tegyen csodát, érjünk oda a 7. helyre!

Beti Zurekin!

Rövidhírek utóiratban:

Nem számoltunk be Aketxe távozásáról. A ballábas középpályás az amerikai liga bajnokához, a Torontóhoz szerződött. A hírben az egyetlen örömteli dolog, hogy van visszavásárlási jogunk.

Másik kiváló középpályásunk, Unai López, a Rayóval igyekszik feljutni. Jelenleg másodikok, Unai vezéregyénisége a csapatnak, 28 meccsen 3-szor volt eredményes eddig.

 

 

 

    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr1513743096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása