Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Inaki, Inigo, Eneko és Kepa - rövidhírek

2018. január 23. - athtleticgugara

A cím sok mindent elárul az elmúlt hét történéseiről. Volt itt minden, mint a búcsúban!

image.png

Kepáról. Hát úgy tűnik Kepa inkább oroszlán akar lenni, mint Nivea reklámarc. Tegnap közölte a klub a bombahírt, miszerint a fiatal kapus mégsem ír alá a Reálhoz, hanem meghosszabbítja szerződését. Kivásárlási ára 80 millió euró. Találgathatjuk, hogy mi történt, de a teljes igazság sosem fog kiderülni. Itt a blogon már el is készültek a Kepa búcsúztató bejegyzés körvonalai, de végül nem kellett posztolni. És mi nagyon örülünk, hogy nem kellett elégessük a fenti fényképet! 

Inaki Williams miután 2025-ig hosszabbított és mindent összetéve 108 millió euró a kivásárlási ára, péntek este a La Liga Loca szerint van-basten-i gólt varázsolt Getafe kapujába.

Újratárgyalják Inigo Cabacas ügyét! A 2012-ben a Schalke-elleni meccs után agyonlőtt Athletic szurkoló ügyvédje elérte, hogy újból bíróság elé kerüljön az ügy. reméljük ezúttal sikerül elítélni a gyilkosokat!

Elment Boveda. A 29 éves jobboldali védő másodszor hagyja el nevelőklubját. Boveda 11 évesen került a csapathoz, 18 évesen Eibarba szerződött, ahol részese volt a nagy menetelésnek: az Eibar három év alatt a harmadosztályból az elsőbe küzdötte magát. A 2015-16-os szezonban visszavásárolta az Athletic. Ismét piros-fehérben 71 hivatalos meccsen játszott, de a kevés játéklehetőség miatt múlt héten kérte szerződése felbontását, majd szabadon igazolhatóként a Deporba távozott.

Sok szerencsét Eneko, köszönünk mindent!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr6413597291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása