Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

A világ vicce

2017. november 30. - athtleticgugara

Kuko Ziganda az Athletic történetének legsötétebb lapjait írja.

Tegnap este 95. percben szerzett góllal az 1969-ben alapított, 100 férőhelyes "stadionnal" bíró, harmadosztályú Formentera kiverte a kupából a 24-szeres kupagyőztes Athletic Bilbaót.

Elfogytak a jelzők, ezt a produkciót nem lehet szavakkal illetni. Szégyen és gyalázat ami történik. Nem, nem feltétlenül azzal van a baj, hogy harmadik ligás csapat kivert minket a kupa, számunkra első fordulójából. A 2012-13-as szezonban az akkor szintén Segunda B-s Eibar vert ki minket.

A játékkal, a motiváció hiánnyal, az ötlettelenséggel van baj. Azzal van a baj, hogy 25 idei tétmeccsünkből 8-at nyertünk meg. Hogy nézhetetlenek a meccseink. És nem mentség, hogy nincs Benat, Muni, De Marcos, Yeray. És különösen az volt a bosszantó, hogy Kuko a saját növendékeit sem tudja irányítani, hiszen tegnap tulajdonképpen egy három évvel ezelőtti Bilbao Athletic állt fel - Willy, Córdoba, Aketxe, Lekue, Sabin, Vesga - rutinos játékosokkal kiegészítve.Teljes kilátástalanság.

Szombaton Real, jövő csütörtökön Zorya, Lvovban. 

Én új edzőt szeretnénk a Mikulástól!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2313405755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása