Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

"Ó kapitány, kapitányom!"

2018. szeptember 25. - athtleticgugara

Vasárnap este a földbe kellet volna döngöljük a sevillai Betist, de kapitányunk meggondolatlansága miatt ez sajnos kútba esett, több mint egy félidőt emberhátrányban játszottunk, mégis sikerült pontot csípni. Vagy kettőt veszteni?

 susa_1.jpg

 Az első perctől kezdve látszott mi lesz a játék, Berizzo nagyon jó felállást eszelt ki, teljesen megszálltuk a középpályát, a Betis alig-alig tudta kihozni a lasztit. A jóval intenzívebb letámadás, mint amit Valverdével játszottunk néha, már a hetedik percben meghozta eredményét, egy kapu előtti kavarodás után Williams bekotort egy gólt. Nem álltunk le ezután, agresszívek maradtunk. A hazaiak csak hosszú indításokkal próbálkoztak és a következő hibájukat is sikerült kihasználni; Raúl Garcia tök üresen lőtt jó húsz méterről a hosszúba.

Továbbra is fönt maradtunk, úgy nézett ki, a Betis nem ússza meg négy alatt. Aztán Susaeta hét percen belül két teljesen fölösleges és meggondolatlan szabálytalanságot vétett, így a cséká piros lapot kapott, életében harmadszor. Ez pedig két pontba került a csapatnak.

A második félidőben is próbáltuk játszani azt, amit Toto elképzelt, de sajna a létszámkülönbség egy idő után tarthatatlanná tette a vezetést. Joaquinék az 51 és a 68. percben gólt lőttek, kiegyenlítve az állást. 

A csapat és a mester becsületére legyen mondva, tíz emberrel is próbáltak támadni és a védelem is jól muzsikált, pláne a szezonba berobbanó Unai Simón a kapuban.

Ha Berizzo ilyen okosan ki tudja találni melyik csapat ellen mit kell játszani, sok örömünk lesz a szezonban. Aminek már nyugodtan örülhetünk az Yuri és Dani Garcia játéka. Mintha mindig is Athletic-játékosok lettek volna...  

Szerdán este nyolckor a Villareal érkezik a San Mamésba. A Spíler1 a meccset természetesen NEM közvetít. (A Rojadirecta-n viszont elég jó streameket lehet lelni!)  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr5814262165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása