Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Fullbalekba

2017. február 22. - athtleticgugara

Mesterit balekoltunk vasárnap délután. Vereség, sérültek, emberhátrány.

asi_1.jpg

Kicsit furin álltunk fel, - se Inaki, se Aduriz - de jó, okés, tartalékolni kell a ciprusi visszavágóra. A 13. percben Nani révén kaptuk meg a szokásos első félidei gólt, legyintettem is, mondván egy gól mostanában kell ahhoz, hogy az oroszlánok felébredjenek. Aztán Laporte megsérült így már a 30. percben jött a helyére Etxeita. (Na baszki egy pillér kihullik csütörtökre?) De még mindig nincs nagy para, majd a második félidőben. De az első játékrész hosszabbításában a Zaza nevezetű monstrum-denevér kettőre növelte a Valencia előnyét.

Bár szívem szorult, agyam még mindig azt mondatta velem, hogy megfordítható ez a meccs, nem játszik jól a vendéglátó. A mister cserélt is: Lekue helyett Aduriz, Itu helyett Inaki az 53 percben. Na - gondoltam - ezek most szétszedik a denevéreket és simán nyerünk 2:4-re. A róka sajnos tíz percet sem volt pályán, meghúzódott és lejött a pályáról. Fél óra emberhátrányban. Köszi.

Próbálkozni, próbálkoztunk a hátralévő időben, de hát eggyel kevesebben még egy nem túl ütős Valencia sem termett babér a számunkra. Igaz, kb. jobban, biztosabban játszottunk, mint teljes létszámban. 

Ezekben a percekben orvosaink minden bizonnyal toldozzák-foltozzák, drótozzák Adurizt és Laporte-ot. Mert hiába érzi több szurkertárs, hogy "ezeket" csak legyűrjük idegenben is, azért jobb óvatosnak lenni. Azért is, mert a ciprusi szurkolók vadállatok. A klub honlapján soha nem látott óvintézkedéseket javasolnak a szigetre utazó Bilbao-drukkereknek...

Kölcsönjátékosaink, egykori játékosaink és opciós játékosaink szereplése:

Hiába egyenlített Unai López a 71. percben a Camp Nouban, a Leganés egy 90. percben kapott büntetővel 2:1-re kikapott. A kaput Herrerin védte, Morán 65 percet kapott.

A Gijón alig menthető már. Most négyet kaptak otthon az Atlétitől, de legalább Vesga megint végigjátszotta meccset, ahogy Amorebieta is. Viguera és Isma nem kaptak lehetőséget.

Gil nélkül menetel az Ovideo, hazai pályán 2:1-re verték a Getafét.

A bennmaradás szempontjából utolsó pillanatban észhez kapott a Mirandés: Vallecasban győztek 1:2-re. Csoda történt: Guarrotxena nem szerzett gólt.

Cadiz-Reus 0:0 Santamaria padon sem volt, Aketxe 19 percet kapott a hazai csapatban.

A Girona 1:0-ra verte a Mallorcát, ezúttal Ramalho nélkül.

Gallareta végigjátszotta a Numancia idegenbeli vereségét, A Nastictól kaptak ki 2:0-ra.

A kisoroszlánok 1:1-re végeztek a Lezamában, ahol a Logrones vendégeskedett.

Zsinórban harmadszorra nyertek a lányok, 3:2-re verték a Betist.

Az Elnök úr csapata, az Iberlanda nem remekel, ezúttal a Zaldua B pályáján kaptak ki 3:1 arányban és kieső helyen állnak...  

Ui: Egy igen jó hír: a klub honlapja mostanában élőben közvetíti a lányok és a Bilbao Athletic hazai meccseit. Csak emailcímet kell megadni és máris láthatók a meccsek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr7612281395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása