Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Felkészülés: első vereség

2016. augusztus 08. - athtleticgugara

Az idegenbeli vereség nem is lenne nagy baj az angol liga tavalyi hatodikjától, inkább az a para, hogy még nem nyertünk. Illetve inkább felkészülési meccseken maradjunk győzelem nélkül, mit majd téten. (Legendásan rossz felkészülési-meccselő az Athletic.)

Bilbaóban szeretik a Southamptont. Nem ok nélkül, a legenda szerint azért lett az Athletic színe piros-fehér, mert a bilbaói küldöttség, ami a foci őshazájából mez-anyagot hozott a csapatnak a legközelebbi kikötővárosban Southamptonban csak piros-fehéret talált. Ráadásul a szenteknek szintén fekete a nadrágjuk. (Idei mezük - a miénkkel ellentétben - nem sikerült valami szépre.)

1-0-re kikaptunk, de legalább az EB-t megjárt Aduriz és San José is kapott 20-20 percet. Következő három felkészülési Németországban: Dortmund, Hoffenheim, Schalke, aztán az utolsó barátságosra egy hétre kezdődik is a bajnokság! Azaz az ÉLET! 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr399822378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása