Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Agur Jon! Viszlát Jon! - Aurtenetxe is távozik

2016. augusztus 12. - athtleticgugara

Újabb Bilesa-bárány hagyja el a klubot. Jon Aurtenetxével szerződést bontott az Athletic. 

aur.jpg Aurtenetxe még mindig csak huszonnégy éves, azaz ha visszaszámolunk kiderül, hogy már tizenhét évesen a felnőtt csapathoz tartozott. Már Caparrósnál is játszott, azonban az Európa Liga menetelés alatt, Bielsánál lett alapembere a csapatnak. Az EL-ben két gólt is lőtt. Nem tudjuk mi lehet az oka, de Valverdénél alig kapott szerepet. Előbb a Celtánál, majd a Tenerifénél volt kölcsönben, de amikor tavalyelőtt visszakerült Bilbaóba, nem igazán tudott élni a lehetőséggel, már amikor megkapta a bizalmat a Hangyától.

Igazán sajnálatos ez, a stáb nyilván tudja mi romlott el az utóbbi három-négy évben, mi Bielsa idején nagyon bíztunk benne, hogy Aurtenetxéből lesz egy baloldali Iraola. Bízzunk benne, hogy jó csapatot talál, összeszedi magát és jövőre visszavesszük, hiszen van visszavásárlási opciónk, bárhova is megy. Baloldali védőnk Balenziaga már huszonnyolc, Aurtenetxe még mindig csak huszonnégy...

Aurtenetxe bomba fejes góla a PSG ellen 1.18-tól:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr8510378714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása