Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Vigyázat, a róka elszabadult!

2016. szeptember 19. - athtleticgugara

Ezennel felhívom a Primera Division és az Európa Liga résztvevőinek figyelmét, hogy az Athletic rókája elszabadult!

adu_1.jpg

Tegnap délután megtörte gólcsendjét Aduriz, rögtön két klasszis találattal iratkozott fel a góllövőlistára. Tavaly 36 gólt termelt az öreg, az előző két szezonban ő volt a legjobb spanyolországi csatár, és mivel sorban 12 éve minden szezonban betalált csatlakozott Messihez és Sergio Ramoshoz, akik szintén eredményesek voltak 2004 óta!

A meccs elején megint gyerekes gólt kaptunk, majdnem ugyanolyat, mint csütörtökön a 60. percben. Laporte ahelyett, hogy a labdával foglalkozott volna, megpróbált gáncsoskodni, de a Valencia továbbment és a második percben betalált. Na nehogy már a San Mamésban szerezzék első pontjaikat a denevérek! Az első tíz perc bizonytalanságban telt, de aztán a kapujukhoz szegeztük a vendégeket. Majd jött kétszer a Benat-Aduriz összjáték és két mesteri gól, egy bikafejes és egy jobbos kanalazás. 2-1 ide, ennyi.

Gondoltuk a második félidőben még kapnak kettőt, de megint nézhetetlen lett a játék. (A fiatal Kepa ismét védett egy hatalmasat, győzelmet érőt!). Pöröltek egymással a játékosok, Raul Garcia mindenkivel pörölt, csoda, hogy a bíró nem küldte le. Kitérnék itt egy pillanatra a játékvezetésre. Mint már sokszor elmondtuk a spanyol labdarúgásban a leginkább minőséget nélkülöző rész a játékvezetés. Csapnivaló volt most is, ütések, durvaságok tarkították a meccset és Gil Manzano összevissza fújkált. 

Ennyit a mérkőzésről, szerdán este megyünk az egyik mumusunkhoz, a Granadához, ráadásul tízkor kezdődik a találkozó...

Kölcsönjátékosaink, egykori játékosaink és opciós játékosaink szereplése:  

Amorebieta és Isma Lopez is közelről nézte, ahogy az Atletico ötöt vág a Gijónnak.

Unai López, Bustinza és Serrantes a Leganésben szintén egy ötöst szenvedtek el a Barcától.

Ibai és Toquero ma este remélhetőleg legyőzik a Deport.

A Girona már a 20. percben kényszerűen becserélte Ramalhót. Mallorcán nem termett pont számára.

Kike Sola nem kapott lehetőséget a Getaféban, amely 2-1 re győzött Gil Oviedója ellen.

Az Elche megtorpanni látszik, Guillermóval végig a jobbszélen kaptak otthon hármat a Lugótól. Iriondo nem kapott lehetőséget.

Remiro nem tudta megvédeni hálóját, a Cordóba otthon verte a Levantét.

Etxeberria nem játszott a Murcia ellen, ahogy Santamaria sem a Reus ellen. (Utóbbi könnyen lehet, hogy kiírta magát a csapatból múltkori gyors piroslapjával...)

Gallareta 78 percet játszott a győztes Numanciában. Ők a Nasticot verték 1-0-ra.

Már harmadik gólját szerezte Guarrotxena a Mirandesben. Aurtenetxe középhátvédet játszott, csapatuk 2-1-re győzte le a Rayót hazai pályán.

A Bilbao Athletic Villalibre góljával idegenben nyert a River ellen.

A lányok nem játszottak a hétvégén.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2311722955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása