Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Basszuskulcs - egy hét pont nélkül

2016. október 26. - athtleticgugara

Az egy dolog, hogy kikaptunk Bécsben, kettővel, de sokkal fájóbb a vasárnap vereség Madridban.

asi.jpg

Mert hogy szokott ez lenni. Az első félidőben kapunk kettőt, aztán a másodikban is, és talán rúgunk egyet. De ez most más volt. Aduriz, Balenziaga, De Marcos, Boveda, Benat, Kepa, mindössze ők hiányoztak a szokásos kezdőből, de úgy tűnik nincs B-csapatunk. Nekünk csak egy csapatunk van, ahol nincs jobb vagy rosszabb játékos egy posztra. Legfeljebb ha rutintalan. Ennek a rutintalanságnak köszönhető, hogy mindjárt az elején Saborit nem rúgta el anyjáig a labdát és Benzema berúgta a helyzetet. Legközelebb Bilbaóig lövi az biztos, ahogy a meccs hátralévő részében sokkal kevésbé parás helyzetekben is elrúgta. 

Aztán a másik, a kis Fekete Párduc. Még szerencse, hogy Farkas Norbert jó a meccs elején elmondta, hogy Inaki Aduriz 9-es mezére pályázik, hogy szeretne az Athletic következő klasszikus középcsatára lenni. Hát Inaki fiam ahhoz elég sok bacalao al pil-pil-t, meg tortillát kell még betolnod, mert vasárnap 3, 100%-os gólhelyzetet elpuskáztál. És az eredmény csak a 83. percig volt jó. Ezért lett volna fontos, ha Inaki bepasszol kettőt hármat, mert akkor Morata gólja csak az egyenlítésre vagy szépítésre lett volna elég.

Volna-volna. Az igazi drukker nem ismeri ezt a szót!

Viszont Lekue... óriásit játszott. Elképesztő mekkora játékosok jönnek a Lezamából! Megint itt egy "aranygeneráció": Sabin, Lekue, Inaki, Yeray, aztán Laporte és Muni is csak 23, vannak kölcsönben is fiatalok!

Mindenesetre Valverde megvédte Inakit, egyébként Aduriz ennyi idősen valószínűleg legalább ennyi helyzetet elpuskázott, már ha helyzetbe került egyáltalán. Őszintén bízzunk benne, hogy Inaki nem 30 éves kora után lesz igazi gólvágó! Annyi időnk nincs... (persze ha majd Villalibre a nyakán áll!)  

mogutt.jpg

Kölcsönjátékosaink, egykori játékosaink és opciós játékosaink szereplése:

Bustinza nem, Unai Lopez csak 22 percet játszott, így nem csoda, hogy Serrantesszel a kapuban négyet kapott A Leganés a Malagától. 

Amorebieta már a kilencedik fordulóban hiányzott a Gijónból sárga lapok miatt, Isma Lopez nem kapott lehetőséget, míg Viguera beszállt jó negyedórára a kiesési rangadón. Granada - Gijón 0:0. 

Ha egy üzlet beindul! Santamaria ismét gólt rúgott, ami 2:2-es döntetlenhez segítette a Cadizt, otthon a Murcia ellen

Gil ezúttal nem játszott, Ovideója 2:0-ra verte a Tenerifét, odahaza.

Mirandes - Levante 0:3. Csak Guarrotxena játszott a volt gorri-zuri-k közül.

Ramalhóval a védelemben 0:1-re kapott ki a Girona Vallecasban.

A múltheti 3 perc valószínűleg megviselte Kike Solát, ezúttal a lelátóról nézte a Getafe 1:1-es hazai döntetlenjét a Huesca ellen.

Guillermo 15 percet kapott az Elchében, Elche - Cordoba 1:1.

Gallareta nem játszott Numanciában, csapata ki is kapott 1:2-re a Sevilla B-től.

A Bilbao Athletic 1:1-re végzett a Mensajeróval, ezúttal Jurgi Oteo talált az ellenfél kapujába.

A lányok nem játszottak a hétvégén. 

És továbbra sem találja formáját az Iberlanda. Szombaton az Artibai intézte el Lehendakari Jauna csapatát, 3:0-ra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr7111834031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása