Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Karácsonyi ajándék

2017. december 23. - athtleticgugara

Nagy ajándékot kaptunk tegnap a Betistől! A zöld-fehér sevillai csapat túlpörgött és ostoba hibáinak hála kikapott, pedig az első 25-30 percben úgy nézett ki simán kikapunk Joaquinéktól. Iago már az elején bravúrral ütött kapufára egy labdát és meccs elején kétpercenként próbálkozott az ellen. 

etxe.jpg

Aztán jött a begőzölt Amat, Laporte felé rúgott, mire a játékvezető egyből az öltözőbe küldte törlesztésért. A 400. ligameccsét játszó RG okosan begurította a büntetőt. Megnyugodtunk ugyan de egyáltalán nem játszottunk jól, sőt. Annak ellenére, hogy Kuko megtalálta az ideáli középpályát - Susaeta-Rico-Itu-De Marcos - Rico sok labdát elszórt emiatt parázhattunk a második félidőben is. 

Elsősorban amiatt, hogy rengeteg helyzetünkből, mi egyet sem tudtunk berúgni. Legalább nyolcszor rúgtunk kapura, míg az ismét ostobáskodó Betis-védelem saját hálójába juttatta De Marcos passzát. Szóval s tettel, a Betis szépen kinyírta magát. 

Szép ajándékot kaptunk a Jézuskától. Hat veretlen bajnokival a hátunk mögött ünnepelhetünk, de a szokásos baszk válogatott meccs idén sajnos elmarad.

Láttátok a klub karácsonyi videóját? Óriási! Kérem, ahogy megjön Laporte, Williams speckó pacsija, ahogy Aduriz nyitja a pezsgőt! Mesteri dramaturgia és forgatókönyv! Ha láttátok, ha nem ezzel kívánunk boldog karácsonyt!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr413520083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása