Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Agur Ibai! - Viszlát Ibai!

2016. augusztus 02. - athtleticgugara

Ibai Gomez a minap az Alaveshez szerződött vagyis hamar viszontláthatjuk a remek jobb küllővel megáldott santutxu-i labdarúgót. 

ibai.jpg

Ibai a Sestao Riverben nevelkedett, majd a 2010-11-es szezonban csatlakozott a Bilbao Athletichez. Abban az évben Caparrós éles szemének köszönhetően már háromszor "feljátszott" a nagyokhoz, majd egy évvel később pedig 31-szer szerepelt a bajnokságban, a kupában illetve az Európa Liga döntőig menetelő csapatban. Összesen 145 alkalommal ölthette magára a piros-fehér mezt, az utóbbi szezonban már csak ötször és mivel Valverde nem számít rá, logikus volt más csapat után néznie.

Ibai azonban nem ment messzire, az Alevesbe szerződött, így a következő szezonban is Baszkföldön játszhat, az első osztályban, ráadásul a tavaly odaszerződött egykori San Mames-kedvenc Toquero csapattársa lesz. Reméljük nekünk keveset, a nem baszk csapatoknak annál több gólt rúgnak majd! Abban is bízunk, hogy Ibai a Santutxu utánpótláscsapatának edzője marad és képzi magát a jövőre...  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr128930134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása