Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Felkészülés: első győzelem

2016. augusztus 10. - athtleticgugara

Aduriznak borostája van, olyan Cica Solás. De szerencsére csak ábrázatban követi csatártársát, agresszivitása a régi. Tegnap legyőztük a Borussia Dortmundot és könnyen lehet, hogy a kezdőcsapat lesz a következő bajnokság alapcsapata:

kezd.jpg

 

Egy nem túl motivált BVB ellen játszottunk győzelemre. A csapat főleg az első félidőben nagy akarattal és lelkesedéssel hajtott, az első tíz perc után mintegy 20-25 percig teljesen uraltuk a játékot: folyamatosan letámadással fenyegettük a "hazaiakat" - Sankt Gallenben volt a meccs - és egy ilyen agresszív letámadást követően Susaeta szerezte a gólunkat. A félidő végére feltámadt a Dortmund, de előbb Iraizoz védett tizenegyest, majd az egyik csatáruk lőtt kapufát. 

A második félidőben is inkább mi játszottunk, a dortmundiak sokszor egyszerűen berezeltek, amikor Raul Garcia, Eraso és Williams letámadták őket. Az eredmény már nem változott, megvan első sikerünk! 

Ha a mérkőzésből előrevetíthető valami a következő szezonra: letámadásokkal, támadásépítéssel, gólhelyzetekkel nem lesz gond. A hazaiak a főleg az első játékrészben többször sérelmezték is az Athletic játékosok keménységét. Viszont a védekezésünk ugyanolyan hektikus lesz, mint amilyent megszoktunk.

Jelentem, mostani mezünk megint nem az igazi. Úgy látszik, mintha nem piros-fehér-piros lenne, hanem fehér-piros-fehér-piros. Tudom ez hülyén hangzik, de mégis furi valamiért. Kicsit pizsama hatása van, pláne fehér gatyával.  

  

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr1710115778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása