Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Felkészülés: megint egál

2016. augusztus 13. - athtleticgugara

Sajnos nem jött össze a Szalai-Laporte csörte, mivel válogatott csatárunk keretben sem volt a mérkőzésen...

gil.jpg

A második félidő végére találtam közvetítést - a Hoffenheim facebook-oldalán egy rögzített kamera mutatta az eseményeket - így egy ideig csak a statisztikát láttam és nagyon örültem, hogy a Bilbao Athleticből felkerült Gil (a képen a Hoffenheim gólszerzőjével, Kramariccsal küzd) a 21. percben megszerezte a vezetést. Teljesen tipikus Athletic, hogy a hazai csapat négy perc murva kiegyenlített. Viszont ma reggel ráakadtam a teljes első félidőre, örömöm eztán még nagyobb lett, hiszen Gil egy tetszetős támadást követő szöglet után - érdemes a támadást is megnézni - hatalmas gólt bikázott, mintegy 22 méterről! (Az egész támadás 23.00-tól indul.)

 A mérkőzés kábé ugyanazt hozta, mint a Dortmund elleni. B csapatunk (Herrerin, Yeray, Etxeita, Gil, Saborit, Vesga, Itu, Eraso, Viguera, Muni, Guillermo) is szépen letámadott, majd nagyokat hibázott védekezésben. A második félidőben De Marcoson és Benaton kívül mindenki lehetőséget kapott, azonban egyik csapat sem tudott már gólt szerezni. Végeredmény Hoffenheim-Athletic: 1-1.

Utolsó felkészülési meccs vasárnap a Schalke ellen, ahol is, mint hírlik, Kepa lesz a kezdőkapus. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr8710407704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása