Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Felkészülés: utolsó meccs, még egy vereség

2016. augusztus 15. - athtleticgugara

Gólzáporos mérkőzésen Schalke - Athetic: 3-2. (Emlékszünk, ugye, hogy 2012-ben 6-4-es összesítéssel vertük ki a Ruhr-vidéki csapatot. No meg arra, hogy a továbbjutást követően lőtték agyon a rendőrök Inigo Cabacast...)

adu.jpg

 Hihetetlen milyen védelmi hibákat bírunk összehozni: a Schalke a 20. percben már 2-0-ra ment. A második félidőben San José érkezett egy szögletből Raul Garcia által továbbcsúsztatott labdára, majd Aduriz a 90. percben tizenegyesből lőtte második gólunkat (a képen épp gurítja befelé).

 Ami ijesztő, hogy Laporte nagyon gyenge. Rendre rossz megoldásokat választ vagy szerencsétlenül ér a labdába. Remélhetőleg Valverde összerakja vasárnapig, hogy ne kelljen az első bajnoki ellenfélnél - Gijón - játszó ex-Athletic játékos Amorebieta hibáira spekuláljunk. Illetve a Hangyának lesz még egy feladata: szűkítenie kell a keretet. Aszondják Guillermo követheti Unai Lopezt a Leganésba, kölcsönbe, de mellette még 2-3 játékos fölöslegünk van. Legalábbis Valverde a 24-25 fős keretet szereti, jelenleg pedig 29-en vagyunk...

Vasárnap rajt és első közös meccsnézés a szezonban. De addig készülünk meglepetéssel is, hiszen szombaton indul a Vuelta, baszkföldi szakaszokkal, baszk indulókkal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr5010411220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása