Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

A peches Williams

2018. augusztus 28. - athtleticgugara

Ha nyer a csapat hétfő este/éjjel, akkor semmi baj, nem gond éjfélig fennmaradni, de ha nem nyer, sőt az utolsó pillanatokban pontokat veszít, úgy már nem olyan funny...

willy_1.JPG

Jó lehetett tegnap este semleges szurkolóként nézni az Athletic-Huesca meccset, főleg a második félidőt. Jó kis adok kapok ment a pályán, szinte egy percre sem állt a labda. Athletic-drukkerként viszont már kicsit keserű a szájíz, mert most két pontot buktunk a hajrában, nem úgy mint múlt hétfőn, amikor a hosszabbításban sikerült kicsikarni a győzelmet. 

Látványosan játszott mindkét csapat és a játékvezető is jól működött a videóbíró segítségével. A képernyős figyelők jól kiegészítették a sporit. Sajnos azonban Williams két gólpassza mellé csak két kapufát tud felmutatni (főleg a második lehetett volna gól, amikor négyen mentek rá), pedig ha azok bemennek... de sportban, történelemben nincs ha.  Az újonc - soraiban a tőlünk kölcsönvett Etxeitával - nem hagyta magát és két szép találattal egyenlített. (Főleg a második volt kapitális találat. Avila élete gólját szerezte.) 

Szerintem Berizzo az első vendéggól előtt elcserélte magát. Iturraspét hozta be Cordóba helyére. Lehet jobb lett volna Unai López labdát tartani. Furcsa volt Raul Garciát klasszikus védekező középpályásként látni, Yuri Berchiche tökéletesen beilleszkedett. Unai Simón hihetetlen. Mintha mindig is a nagy csapat játékosa lett volna!

Az egy megszerzett pont igazi értelme, hogy még megnyerhetjük a bajnokságot veretlenül. A hétfői meccsek értelme pedig, hogy egy héten két meccset játszunk, most szombaton a Rayo ellen. Ja nem, a Rayo ellen nem, mert a Liga biztonsági okokra hivatkozva bezárta vallecas-i stadiont. Akkor a Reál ellen két hét múlva?  Hol nézzük együtt? Ja, sehol. Maximum valakinél online. Mert Spíler TV még sehol. B*szódjál meg Spíler Tv!

Ha nem tudnátok, Aduriz egy hónapig harcképtelen izomsérülés miatt, Lekue-nak meg eltört a lába, tegnap meg is kellett műteni. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2514207409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása