Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Guillermo az Elchében - vélemény

2016. augusztus 18. - athtleticgugara

Guillermo Fernandezzel tegnap szerződést bontott az Athletic, de egyből alá is írt új csapatához az Elchéhez. Vélemény következik.

guil.jpg

Abszolút nem értek egyet Guillermo szerződésének felbontásával, még úgy se, hogy van visszavásárlási opciónk. 23 éves, saját nevelésű csatárunk az Elchében focizik két éven át. Ha úgy tetszik elkótyavetyélünk egy hiányposzton játszó fiatalt. Nem dúskálunk a csatárokban, nem is nagyon van potenciális, épkézláb baszk csatár ezért bosszant Guillermo elengedése. Persze Williams tud középcsatárt is játszani, ahogy Raul Garcia is. És bár Aduriz korral érik, azért benne van a pakliban, hogy izmai, szalagjai miatt előbb-utóbb, hosszabb-rövidebb időre kidől a sorból. Azt azonban senki nem adja be nekem, hogy Cica Sola és Viguera Guillermo nyomába érnek. (Pláne, ha látjátok fantasztikus gólját a Porto ellen. Hát ez a két kutyaütő mikor lőtt ilyen gólt?!)

Ezért különösen bosszantó Guillermo távozása. Miért marad két, minden kétséget kizáróan másodosztályú, 29 és 30 éves csatár a keretben, egy saját nevelésű 23 évessel szemben? Aki ráadásul az előző szezonban 5 gólt szerzett, játszott több, mint 20 meccsen. Szemben a két "ingyenélővel" akik ketten együtt nem játszottak annyit, mint a kisoroszlán.

Nem értem és csak abban bízom, hogy Guillermo Adurizként tér majd vissza. 

Galkó Máté

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr9410424288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása