Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Athletic-Barcelona: vasárnap, 20.15

2016. augusztus 27. - athtleticgugara

Várjuk mi egyáltalán ezt a meccset? Majd három éve, hogy a bajnokságban utoljára Muni góljával vertük meg a katalánokat. Jó, azóta megnyertük a szuperkupát ellenük, de valljuk meg bravúr lenne a pontszerzés is, pláne a múltheti gyengélkedést Gijónban.

barc.jpg

Talán éppen az akaratgyenge futball miatt Valverde az "utazó" kerethez csapta Lekuét és Sabint, akik tavaly üstökösként robbantak be az élvonalba s ha hiszitek hanem Sola nem áll rendelkezésre - sérülés miatt. (Minek tartunk egy ilyen üvegcsontút?) Bár nem igazán esélyes, hogy Sola kulcsember, vagy akár időhúzó csere lehetett volna.

Új füvön játszanak majd a csapatok, reméljük a baszkföldi éghajlat olyanra növesztette az új gyepet, hogy se Suarez, se Messi ne tudjon gólt lőni. Neymarral most nem kell számolnunk, ő kapott egy kis pihenőt az Olimpia után.

A sípot Mateu Lahoz fújja majd. Ez nem jelent túl sok jót. Mateu - akit a játékosok keresztnevén hívnak, ezt láthattuk több botrányosan vezetett meccse alatt -  szeret a nagy, illetve a nagyobb csapatoknak fújni. Simán benne van a pakliban, hogy valakit teljesen jogtalanul kiszór majd, ha a Barca rájátszik az Athletic általában kemény fellépésre. Ha valaki nem emlékezne, tavaly előtt Gorka egyenlítő gólját vette el a Malaga ellenében:

Bárcsak kijönne a lépés!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr8511655522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása