Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Nem hozott szerencsét az új gyep

2016. augusztus 29. - athtleticgugara

Sajnos vasárnap este nem hozott szerencsét sem a San Mames kibővített tetőszerkezete, sem az új gyep.

beno.jpg

 Mondjuk azok a bérletesek nyilván örültek, akiknek az alsó sorba szól belépőjük, hiszen legalább nem áznak el. És mivel a blog szerkesztője csak az utolsó öt percet és az összefoglalót látta, - a tiszai süllőket nagyon nehéz otthagyni - így álljanak itt a Magyar Oroszlánok törzsbrigádjának hozzászólásai:

"Hatalmasat küzd a csapat, nincs semmi veszve! Aupa!!!" - Astarloza

"Szép volt fiúk, hatalmas meccs volt! Mindent megtettek ma a srácok, amit lehetett, egy rossz szavam sincs senkire! Büszke vagyok rájuk, egy ilyen csapatot nem lehet nem szeretni! Aupa!!!" - Astarloza

"Egyetértek. Csak az bosszant, miért nem játszottunk így múlt héten. Simán nyertünk volna." - bachzozo

"Nagyon jók voltunk!" - kispiricsi

Vagyis Benat irgalmatlan nagy és kihagyott helyzete (miért nem lehet kicsi, okos gólt rúgni???) mellett azon bosszankodtak a kollégák leginkább, hogy miért nem lehetett az első fordulóban is úgy játszani, mint tegnap. Egyáltalán miért van az, hogy az Athletic simán kikap a kiesőktől, miközben szorongatja, pontot szerez, vagy győz a nagyok ellen? Megint két vereséggel kezdtük a szezon, akárcsak tavaly. Most pedig válogatott szünet, következő fellépés szeptember 11-én Deportivóban.

Kölcsönjátékosaink, egykori játékosaink és opciós játékosaink szereplése:

Ezúttal kezdőként csak Ibai játszott az Alavésban - csapata legjobbja volt - ami egyelőre veretlen a legjobbak között, mivel az Isma Lopezzel és Amorebietával kiálló Gijón ellen 0-0-ás döntetlenre meccselt. Toquero csereként kapott lehetőséget.

A Leganés is veretlen maradt, most az Atleticóval ikszeltek hazai pályán, Serantes, Unai López és Bustinza végig játszottak.

Ugyan Guillermo máris betalált az Elchében, de a Girona hárommal válaszolt nekik. Iriondo nem játszott.

Gil egy félidőt kapott az Almeriát otthon verő Oviedóban.

Etxebarria a padon sem ült a Valladolidban.

Ismét Remiro védte a Levante hálóját, 2-0-ra nyertek az Alcorcón ellen. A kapus a második clean sheet-nél tart!

Inigo Ruiz de Gallareta 84 percet kapott az első pontját idegenben szerző Numanciában.

Két meccsből két iksznél jár a Mirandés és velük Aurtenetxe, aki megint végig pályán volt, ezúttal a Reus Deportiu otthonában.

A Cadiz szintén döntetlenezett a kispadon Santamariával.

A Bilbao Athletic egyelőre rendben van, most is hármat vágtak a kisoroszlánok, ezúttal a Zamudio volt a szenvedő fél. Jól ment a támadóalakzatnak, Jurgi, Villalibre és Cordóba is betalált! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2511659820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása