Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Az irgalmatlan dugó és egyéb történések

2016. szeptember 12. - athtleticgugara

RG22 hatalmas gólt vágott a Depornak, ezzel szerezte meg az Athletic első győzelmét a bajnokságban.

Ráadásul idegenben, pedig nem nyerni járunk a Riazorba. Utoljára tíz éve hoztuk el onnét a három pontot. Igazság szerint most se nagyon érdemeltünk győzelmet, de mázlink volt, illetve Kepa félelmetes higgadtsággal mutatkozott be a kapuban.

Muni tényleg azt hiszi, hogy ő komolyan tízes, többször feltűnt, hogy perlekedik Balenziagával majd rosszul veszi fel az emberét, máskor meg a tizenhatoson belül önzőzött, ahelyett, hogy a tuti gólhelyzetben lévő Adurizhoz passzolt volna. Valverde nem is hagyta a pályán végig. De többször volt beszélés a pályán, Benat-Laporte, Benat-Muni, ami reméljük nem a káosznak, hanem edzői kérésnek köszönhető, miszerint kommunikáljanak a pályán. Kepa mellett Balenziaga játszott még nagyot, igazi futóbolond volt tegnap.

Aduriznak valószínűleg kell egy gól - vagy egyből kettő - hogy megtalálja a gólzsákot. És friss, ma reggel hír, hogy Vesga és Yeray aláírtak a felnőttcsapathoz, kivásárlási áruk fejenként 30 millió euró!

Kölcsönjátékosaink, egykori játékosaink és opciós játékosaink szereplése:

Unai Lopez végig a pályán volt a Gijónban kikapó Leganésben. A másik oldalon Isma López és Amorebieta elejétől a végéig, Viguera pedig csereként beállva 13 percet játszott.

Ki ne tudná, hogy az Alavés Ibai Gómez góljával verte idegenben a Barcát! Toquero padozott.

ibai_1.jpg

A Girona gólzáporos, 3-3-as döntetlenre mérkőzött az Almeriával, nyilván azért kaptak hármat, mert Ramalho nem játszott.

Kike Sola 27 percet kapott a Cadizban simán kikapó Getaféban, Santamaria piros lapja után természetesen keretben sem volt a hazaiaknál.

Etxeberria nem volt keretben a Valladolidban, ami kikapott Tenerifén.

Murciában ikszelt az Elche, Iriondo nélkül, a második félidőben 33 percig Guillermóval. 

Gil végigjátszotta a 0-0-ás döntetlent Oviedóban a Mirandes ellen, ahol Guarrotxena és Aurtenetxe volt végig a mezőnyben. 

A Numancia nem foglalkoztatta Gallaretát, amely két piros ellenére mentett pontot a Reus Deportiu ellen.

Remiro két gólt kapott a Zaragoza ellen, de csapata néggyel válaszolt a vendégeknek. A Levante vissza akar jutni az első osztályba és mindent Remiróval a kapuban!

Sajnos a Bilbao Athletic kikapott, míga lányok egy pontot hoztak el Huelvából.

És egy kis más. Omar Fraile megvédte pöttyös trikóját a Vueltán! Az utolsó érdemi szakaszon tavalyi csapattárásnak, Pello Bilbaónak köszönhetően leszakította a trikó viselőjét Ellissone-ot és egy ponttal megnyerte a hegyi versenyt! Aupa Omar! Aupa Pello!

omar.jpg

    

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr7911696587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása