Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

A tavasz illata novemberben

2016. november 25. - athtleticgugara

A szezont jól jellemző mérkőzésen megvertük a Sassuolót, így tavasszal is szoríthatunk a csapatért Európában!

sass.jpg

Micsoda fenséges dolog november végén a tavasz illatát érezni! Teljesen tipikusan győztünk tegnap este, remekül támadtunk, pocsékul védekeztünk. Mi lehet a baj? A két kampós orrú dumagépre megint lehetett számítani, Aduriz és RG is betalált, sőt a Róka még egy gólpasszt is kiosztott Lekuének, aki amolyan messzis-nejmáros gólt kötényezett.

Hanem aztán Muniainnal megint tele a hócipő! Direkt figyeltük - Zolibácsival a Tabáni Spartacus (korábban Diósgyőr) kiváló utánpótlásedzőjével - hogy Muni mit művel. Hüledeztünk. Új 10-esünk nagyon sokszor nem fejezi be az akciót. Se passzal, se lövéssel. És ami nagyobb baj, hogy nem megy vissza az emberével. Ezen változtatni kell, mert a bajnokságban annyira nem fogjuk megérezni, a kétmeccses párharcokban Európában sok múlhat a cséká fegyelmezettségén...

Na de most örvendjünk annak, hogy tét nélküli meccsre megyünk Bécsbe, azaz felhőtlenül szórakozhatunk. Mivel B csapatunk nincs, még a legfelforgatottabb Athletic is jó lesz. RG-t azonban sárga lapok miatt biztosan nem látjuk... de addig három nyerhető meccs, egy kupa, két bajnoki!

 

     

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2011997302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása