Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Miért nem gáz? - Levél Yestének

2017. január 13. - athtleticgugara

Miért nem gáz, hogy kiestünk a kupából. Több oka is van. És ha az Aupaathletic oldalon nem foglalkoznak Yeste twitter bejegyzésével, miszerint Aduriz és Muni miért nem kezdett a Cam Nouban, talán meg sem születik ez a poszt.

yeray-lezama2.jpg

Kedves Yeste! Ha nem tudnád fiatal belső védőnket a két ünnep között megműtötték. És bár tegnap már futott a Lezamában, azért a visszatérésre még várni kell. Ha a vasárnapi Alaves elleni kínlódást nem láttad, mondom neked, Kepa egy kirúgás után megsérült, hosszabb kihagyás is várhat rá. És mivel Iago a Leganésnél van, Remiro meg a Levanténél, A Bilbao Athleticből kellett felhozni Unai Simónt Gorka mögé, akinek a kicsik között is csak 17 meccse van. Aztán szerda este nyilván láttad, amikor Etxeita is megsérül. Ez már csak hab a tortára, arra a tortára amelynek szeletei: Lekue sérülése, De Marcos sérülése.

És tudod kit kaptunk volna, ha továbbjutunk a Barca ellen? A Reált. Te akartál volna a Real ellen játszani két meccset, miközben nemsokára folytatódik az Európa Liga? Meg amikor kicsit kapaszkodnunk kell a bajnokságban, hogy jövőre is legyen Európa?

Nem barátom. Ha valamikor nem baj, hogy kiestünk a kupából, akkor az most van! Gyógyuljanak csak a sérültek, rendeződjenek a sorok, Benat tanuljon meg szögletet beadni és Muni fejébe valaki tegyen legyen szíves 10 deka agyat!

Mert szombaton a legköcsögebb időpontban játszunk Mardid külvárosában Leganésban. Délután 1 órakor...

    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr4312122667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása