Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Játék nélkül, gól nélkül - hétfői kesergés

2017. szeptember 18. - athtleticgugara

Most kezdhetünk aggódni, Kuko Zigandát elhagyta a szerencséje. Tegnap a szezonban szokásos kaotikus játékkal nem tudtunk pontot szerezni a Las Palmas otthonában. És csak remélhetjük, hogy ez nem a lejtmenet kezdete, hanem a lejtmenet vége. Merthogy abban a baszk és magyar szurkolók is egyetértenek, hogy nem látszik az elképzelés a csapat játékában.

kuko.jpg

A vasárnapi, kora esti meccs egyetlen pozitívuma, hogy Vesga néha képes volt egész jó labdákat adni, egy-két indításában volt fantázia. De tényleg ennyi.

Kuko rotált, vagyis a "berlini hősök" közül sokan pihenőt kaptak. Itt feltétlenül megjegyzendő, hogy érthetetlen Kuko miért ezen a mérkőzésen pihentette kulcsjátékosait. Sokkal inkább lett volna értelme agyonverni a Las Palmast, majd úgy várni az Atléticót szerdán, hogy lesz ami lesz. Mert így a Malaga ellen vasárnap megint pihentetni kell, hogy a jövő csütörtökön ne legyünk fáradtak az ukránok ellen.

Most mondjátok meg őszintén! Mi a halál értelme volt Benatot becserélni a 86. percben? Semmi. Kész vagyok és félek. Láttátok az Atlético-Malagát? Én láttam és ezért is félek...

Azt hiszem a játékosokra nem foghatunk semmit. A keret ugyanaz, sőt Kuko hozott pár tehetséget, Cordoba, Nunez és Vesga személyében. Szóval akkor?

 

    

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr2512873318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása