Magyar oroszlánok - hungariako lehoiak - leones húngaros

athletichungara

athletichungara

Legalább harcoltunk...

2017. szeptember 21. - athtleticgugara

Csatát vesztettünk tegnap a második félidőben. Hiába üvöltött teltház a San Mamésban azt Atlético egyszerűen jobb csapat. Tegnapi együttesünkből talán Kepa ha fért volna be a Madridiakhoz. De ő se nagyon, mert a másik kapuban is egy fiatal kapuszseni, bizonyos Oblak állt.

ichh.jpg

Szerdán - főleg az első játékrészben - nagyot harcoltunk. Lüktető, kemény harc folyt a pályán, de Aduriz kihagyta a "véleményes" büntetőt. A véleményes itt azért is hangsúlyos, mert a játékvezetőnek több "véleményes" ítélete is volt, oda-vissza fújt, illetve nem fújt be szituációkat.

A második félidőre viszont valahogy kiment az elszántság a csapatból. Kicsit komikusra sikeredett az első gól, amit kaptunk és utána hiába jött Benat meg Willy, még ha a játék képéhez hozzá is tudtak tenni valamit, az eredmény számunkra még kedvezőtlenebbül változott, Griezmann zseniének köszönhetően. 

Ha játékunk - mint ebben szezonban eddig - nem is volt, legalább nagyon harcoltunk, még a lefújás környékén is próbálkozott a csapat, hiszen abból lett RG gólja, ami első blikkre Gabi öngóljának látszott.   

Érdekes másfél hét áll előttünk. Szombaton a Malagával játszunk, azzal a Malagával, amely pont nélkül, 1:11-es gólkülönbséggel tök utolsó. Meg kéne ütni őket, különben...

Mához egy hétre jön a Luhansk, amely az Európa Liga csoportkörének első játéknapján hazai pályán kapott ki a a svédektől. Meg kéne ütni őket, különben...

Jövő vasárnap meg Valenciába megyünk, amely most jónak tűnik. Meglehetne az első bravúr, különben...

Különben hiába a jó kezdés, már kora ősszel lemaradunk az európai helyektől. Különben már kora ősszel búcsút mondhatunk ez Európa Ligának.

De van azért jó hír is. Yeray! Véget ért a kemoterápiás kezelés. Azt mondják hamarosan visszatérhet. Nagyon várjuk!

És még egy aprócska reménysugár, ami a San Mamés és a meccsek hangulatához kapcsolódik, ezt illusztrálja a bejegyzés képe. Reméljük nemcsak erre a mérkőzésre sikerült elmaszatolni a klub vezetősége és az Athletic szurkolói kemény magja az Inigo Cabacas Herri Harmaila - több szurkolócsoport, így a Piratak, az Herri Norte, a Sanjoburuz, stb. - közti viszályt. Jó lenne, stadion nézőtere nem válna csendes színházi nézőtérré!   

Amúgy szombat 18.30-tól nem értek rá? Rossz idő lesz, nézzünk meccset együtt! Update: ja, szinte biztos, hogy nem, mivel a tisztelt Sport tv ezt a meccsünket sem közvetíti, ahogy a Las Palmas ellenit se adta. Joder!

A bejegyzés trackback címe:

https://athletichungara.blog.hu/api/trackback/id/tr4412882754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása